Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle
Facebook

Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING (GDPR)

 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er data og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og ip-adresse, eller en kombinasjon av disse som gjør det mulig å anslå hvilken person som befinner seg bak dataene.

All bruk av personopplysninger regnes som behandling av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av disse.

Endomed AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre tjenester og produkter. At Endomed AS er behandlingsansvarlig innebærer primært at det er Endomed AS har ansvar og plikter etter Personopplysningsloven.  

Et selskap som behandler data på vegne av Endomed AS kalles en databehandler. Når vi benytter en databehandler sørger vi for å ha databehandleravtaler som regulerer hvordan denne kan behandle data som blir tilgjengeliggjort. Generelt regulerer en slik avtale at databehandleren kun får behandle personopplysningene på Endomeds vegne og til tydelig definerte formål.

 

Hvordan får vi opplysninger om deg?

 Det meste vi har av data om deg er data du selv gir oss gjennom kommunikasjon med Endomed AS.  Dette kan f.eks. være bestilling av varer, eller ønske om å motta tilbud fra Endomed AS.

Opplysningene hentes inn på flere måter:

Opplysninger du selv gir til oss:

Når du henvender deg til oss vil du oppgi en del data som lagres av oss. Disse opplysningene lagres i våre databaser for å levere den tjenesten du har bestilt, for å forbedre tjenestene våre og for å forebygge svindel.

Vi lagrer også opplysninger når du kontakter oss, for eksempel ved å sende oss en e-post til oss eller gir tilbakemeldinger gjennom funksjoner i tjenesten slik at vi kan svare på dine spørsmål.

Opplysninger som samles inn gjennom bruk av tjenestene:

Når du bruker tjenestene våre registrerer vi informasjon om navn, tlf.nummer og e-mail adresse. . Dette gjør det mulig for oss å optimalisere kommunikasjonen.

Informasjon fra andre kilder:

Vi mottar informasjon fra andre kilder, for eksempel annonsenettverk, kunder, måleverktøy eller andre tredjeparter, som hjelper oss med å forstå brukeraktivitet, dine preferanser eller generelt å forbedre tjenestene vi tilbyr.

Hvordan bruker vi opplysningene om deg?

Personopplysningene vi har, bruker vi til å forbedre tjenestene våre, slik at du skal få en best mulig opplevelse når du bruker våre tjenester.

Vi benytter oss ikke av informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider, heller ikke i vår nettbutikk.

 

Markedsføring i e-post og sms:

Hvis du har et aktivt kundeforhold til oss, vil vi kunne sende deg markedsføring på e-post eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder innenfor rammene av markedsføringsloven, med mindre du har bedt oss om noe annet. Har du ikke et aktivt kundeforhold hos oss, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et eksplisitt og informert samtykke.

Dersom det er mistanke om at det er begått lovbrudd i forbindelse med bruk av Endomeds tjenester, vil informasjonen kunne utleveres til offentlige myndigheter på begjæring.

Vi vil ikke dele, selge eller formidle personopplysninger på noen annen måte enn beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

Retting og sletting av personopplysninger

Det er viktig at opplysningene vi har om deg er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan også kontakte oss dersom du ønsker at opplysninger skal slettes.

Vi lagrer ikke personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og lovpålagte plikter vi har.

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere personvernerklæringen for Endomeds tjenester, for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet. Når vi oppdaterer personvernerklæringen, vil den nye erklæringen bli publisert på nettstedet.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om Endomeds personvernerklæring, kan du kontakte oss på:

E-post: endomed@endomed.no

 

Postadresse:

Endomed AS

Prof. Birkelandsvei 34B

1081 Oslo